Merhaba,
BursaRestaurants.com sitemizin kolaylıklarından faydalanmak için Hızlı Giriş yapmanızı tavsiye ederiz.

Hızlı Giriş

BursaRestaurants.com
Hızlı Menü

Bölgeler Kategoriler Listeler Kampanyalarr Tüm Mekanlar
Geri Kapat

BAOB Şehir Kulübü

BAOB'DA ÖZELSİNİZ

BAOB ETKİNLİKLERİ

BAOB SPESİYALLERİ

MEKAN HAKKINDA

BAOB Şehir Kulübü

BAOB Lunch Dinner Bistro’dan New York Konsepti

BAOB Restaurant’da, Avrupa ve Dünya Mutfağından farklı tatlara ve sunumlara şahit olacaksınız. Dört ana bölümden oluşan restoranda, her bir bölümün ayrı ayrı kendine has müzikleri ve yeme - içme konseptiyle birlikte, kaliteli dostlukların yaşandığı, sosyal hayatınıza değer katacak, sevgi ve aşk dolu, yaşama dair bir mekan ortaya çıkmıştır.

İş toplantılarınızı rahat ve farklı bir ortamda yapabileceğiniz ve daha pek çok özel organizasyon için ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz “BAOB Lunch Dinner Bistro” sizler için vazgeçilmez olacak.

Konseptlere ve yaşam alanlarına bölünmüş mekan, 950 m2'lik alanında keyifli mimarisi ile göz zevkinize de hitap ediyor. BAOB Lunch Dinner Bistro'da her noktaya özel mimari dokunuşlar yapılarak gelen misafirlerin tüm konforu düşünülmüş.

Kendinize Saklayacağınız Bir Mekan BAOB Lunch Dinner Bistro
Kulağınıza gelen melodiler ile harika anlar yaşayıp eşsiz lezzetler ile bu saklı mekanın sakinliğini ve yaşayan alanlarının keyfini çıkarmaya doyamayacaksınız.

En Şık Kıyafetlerinizle Sizleri Bekliyoruz
Konum olarak Bursa’nın yeni merkezinde büyük bir yaşam alanı üzerine kurulmuş olan BAOB Lunch Dinner Bistro'da iş hayatına uygun menü ve konseptlerin baz alındığı New York vari bir hava sezebilirsiniz. Bursa’nın yüksek gökdelenlerinin ortasında dilediğinizde farklı zamanlarda farklı ortamlarda bulunmanızı sağlayacak Cafe olarak da değerlendirilen Lobi, Bistro, Yeşil Alan, meyhane olarak kullanılan Kış Bahçesi ve A la Carte Salon olarak adlandırılan her bir bölüme ait tat, sunum ve müzikler sayesinde sizin ihtiyaç duyduğunuz özel atmosferi sağlamayı başarıyor.

BAOB’un piyanolu Lobisinde ve Bistrosunda ister spor kıyafetlerinizle rahatça oturup gazetenizi kitabınızı okuyabilecek, isterseniz de Salon bölümünde en şık kıyafetlerinizle gelebilecek, özel seçim dünya şarap çeşitleriyle, öğle ve akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz nezih ortamlarda eşsiz zamanlar geçirmeniz sağlanıyor.

Canlı Müzik BAOB’da Daimi
Her güne özel eşsiz canlı müzik programlarıyla oldukça hoş bir ortamda vakit geçirebilir, tam donanımlı Amerikan barından kupon içkilerin tadına bakabilirsiniz. Böylece eğlenceli arkadaş toplantılarını daha nezih ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Müzik keyfini özel lezzetler ve zengin sunumları ile birleştiren BAOB Lunch Dinner Bistro vazgeçilmezleriniz arasına girecek.

BAOB’da Siz Özelsiniz
Hayatımızda artık önemli bir yer alan sosyal medyayı ve kullanıcılarını unutmayan BAOB Lunch Dinner Bistro, takipçilerine çeşitli sürpriz ve ikramlarda bulunacak. Etkinliklerde takipçilere çeşitli öncelikler tanınıyor ve tüm misafirler samimiyetle karşılanarak evlerindeymiş gibi rahat hissetmeleri sağlanıyor. Tüm önemli günlerin layıkıyla kutlanacağı bir mekan olan BAOB’dan randevunuzu şimdiden alarak özel günleriniz için hazırlanacak özel menülerin keyfini mutlaka çıkarmalısınız...

NEREDEYİZ

YORUMLAR

4 yıldız 242 adet Yorum
  • Engin Korkmazer
    11.04.2018 20:48:26

    Yemekler ortalama ama ortam guzel , canlı müzik eğlenceli

  • merve gizem oluş
    11.03.2018 16:00:19

    Yediğim en güzel chateaubriand olabilir

  • Author Photo
    02.03.2018 21:46:36

    Müzik, bomonti, patates, muhabbet

  • Author Photo
    01.03.2018 22:23:34

    Mukemmmeeeeelllll

  • Feray ERDOĞAN
    17.01.2018 11:15:17

    Hoş bir ortam ve lezzetli yiyecekler. Kalite belli oluyor.

Tüm Yorumlar

MENÜLER


İçerik Yükleniyor...

İçerik Yükleniyor...

İçerik Yükleniyor...
WhatsApp ile Gönder Geri Dön
Lütfen Bilgilerinizi Kontrol Ediniz
Gönder Geri Dön
Güncelle
28.03.2024 17:03:02